Symposium 2021: Sången i förskolan!

Foto på sjungande förskolebarn
Är det viktigt att sjunga i förskolan?

Symposium 2021: Sången i förskolan! går på djupet i frågan.
Vilken plats tar sången i förskolan? Bör sången lyftas och få en mer framträdande roll i läroplan, utbildning och verksamhet?
Välkomna till en digital diskussionsdag i denna, för alla barns framtid så viktiga fråga.

Symposiet sänds digitalt från Musikhögskolan i Malmö onsdag 24 mars.
Anteckna dagen i din kalender och håll utkik efter mer information, tid och länk till sändningen här.

Symposium 2021 om Sången i förskolan är en del av firandet av Kungliga Musikaliska Akademien 250 år och arrangeras i samarbete mellan Körcentrum Syd, Kungliga Musikaliska Akademien, Musik i Syd, Körcentrum Väst och UNGiKÖR.

Tid:
2021-03-24 09:00