Körledare - var med och bidra till forskning nu!

Det saknas idag kunskap om körledning ur ett utbildningsperspektiv. Universitetslektorerna Pia Bygdéus, Cecilia Jeppsson och Anna Backman Bister ber dig som är körledare att fylla i en enkel enkät om din utbildningserfarenhet i sitt forskningsprojekt ”Lära köra kör”

Foo på Pia Bygdeus

Enkäten tar endast några minuter att besvara. Undersökningen är anonym och materialet kommer endast att användas i forskningssyfte. Det finns inget rätt eller fel sätt att svara på frågorna, dock är vi genuint intresserade av din utbildningserfarenhet. Undersökningen är kvantitativ och vänder sig brett till körledare i Sverige.

Länk till enkät

Länk till mer information om undersökningen