Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Internationellt gästspel: Touché

Den 28 november kl 13 i Rosenbergsalen bjuder Körcentrum Syd och Musikhögskolan in till workshop och konsert med världskända vokalgruppen Touché! På programmet står bigband-inspirerad musik och amerikanska julsånger i raffinerade arrangemang.

Öppen workshop kl 13-14
Kom, sjung med och inspireras av gruppen! 

För anmälan till workshop maila sara [dot] wilen [at] korcentrumsyd [dot] lu [dot] se

Konsert med Touché kl 14.30

På programmet står bigband-inspirerad musik och amerikanska julsånger i raffinerade arrangemang för ensemblen!

Bild på medlemmarna i Touché

Om ensemblen

Touché är en prisvinnande vokalgrupp som funnits i mer än 20 år, bestående av 12 sångare bosatta i Skandinavien, under ledning av Jesper Holm. Ensemblen har gjort sig kända för sina framträdanden i fältet mellan big band och vokaljazz, med rösten som enda instrument. Ensemblen har samarbetat med bl a DR Big Band, Sinne Eeg och turnerar i Skandinavien, Europa och Nordamerika, i Tv framträdanden, stora konsertsalar och intima jazzscener. Läs mer på https://www.touchejazz.dk

Sångare
Anna Serierse (lead sopran)
Linda Bergström (2 sopran)
Clara Lucas (2 sopran)
Anna Petersson (alt 1)
Charlotte Lauridsen (alt 2)
Niels Bosworth (tenor)
Mathieu Vulto (tenor)
Johannes Rückert Becker (baryton)
Oskar Briland (baryton)
Jasper van Oerle (bas)