Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Konserter

Körcentrum Syd samarbetar med institutioner och det fria körlivet om följande konserter.

Touché

7 december kl, 19.00 Rosenbergsalen, Musikhögskolan, Ystadvägen 25, Malmö.

Musikhögskolan i Malmö gästas av den fantastiska, danska jazzkören Touché som ger konsert under ledning av Jesper Holm.
Du har också chansen att anmäla dig till en workshop, där du får sjunga tillsammans med andra diggare av jazzkör och med sångare ur Touché. Workshopen äger rum samma dag kl 15.30-17.00 i Lilla salen, Musikhögskolan. 
Det kostar inget att delta i workshopen men anmälan krävs. Skicka ett mail till maria [dot] videll [at] korcentrumsyd [dot] lu [dot] se, där du anger dina kontaktuppgifter och ditt stämläge.

Krafter i Rörelse

16 april kl, 12.00, Domkyrkan Lund.

På en av Kördagarnas lunchkonserter uruppförs tre nya verk av tonsättarna Michael Edgerton, Kjell Perder och Martina Tomner. Körverken framförs av tre körer: Mixtus Cantus, Lunds Akademiska Kör och Damkören vid Musikhögskolan i Malmö. Konserten produceras som ett samarbete mellan LU Futura/Framtidsveckan, Lunds Kördagar och Körcentrum Syd, Lunds universitet.