Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Contemporay Choir!

- Sex körer uruppför sex nya körverk

Digitala konserter

Den digitala konsert som skulle ägt rum fredag 6 februari har blivit framflyttad. Vi återkommer med nytt datum så snart vi vet mer om pandemiläget.

Som en del i festivalen Lund Contemporary bjuder Körcentrum Syd på uruppförandet av sex nyskrivna tonsättningar för kör. Fyra av kompositionerna är på temat folkmusik och ingår även som en del i satsningen Folkmusikens år i körsverige 2021! 


I år kommer ni kunna uppleva tonsättningarna av: Anna-Lena Laurin, Jörgen Dafgård, Maria Lithell Flyg, Ingunn Ligaarden, Nils-Petter Ankarblom, Astrid Selling och Elisabeth Ekman, framförda av körerna: Lunds Vokalensemble, Petri Sångare, Adolf Fredriks Flickkör, Hjo folkhögskolas vokalensemble, Lars Erik Larssongymnasiets  spetskör och Blaustjyng.

Håll utkik här efter tmer information, tid och länk till sändningen.

 

Bild på kören Lund Vokalensemble när de går igenom en allé vid Stadsparken i Lund
Foto: Kristina Strans Larsson
Foto: Kristina Strans Larsson