Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kurs M - Sång med yngre barn

M. SÅNG MED YNGRE BARN
INSTÄLLD 2020
Innehåll: Kursen vänder sig till förskolelärare och lågstadielärare som sjunger med barnen i skolan. Vi lär oss många nya sånger som passar för åldersgruppen. Vi diskuterar olika metoder att lära ut sånger och diskuterar olika sätt att utforma sångstunder och musiklektioner.  Vi tränar också att leda varandra i olika sånger och övningar. Rörelse- och rytmikövningar samt gemensamt skapande är viktiga inslag under kursen och vi lär oss mer om barnröstens utveckling och förutsättningar i olika åldrar.