Kurs M - Sång med yngre barn

M. SÅNG MED YNGRE BARN
INSTÄLLD 2020
Innehåll: Kursen vänder sig till förskolelärare och lågstadielärare som sjunger med barnen i skolan. Vi lär oss många nya sånger som passar för åldersgruppen. Vi diskuterar olika metoder att lära ut sånger och diskuterar olika sätt att utforma sångstunder och musiklektioner.  Vi tränar också att leda varandra i olika sånger och övningar. Rörelse- och rytmikövningar samt gemensamt skapande är viktiga inslag under kursen och vi lär oss mer om barnröstens utveckling och förutsättningar i olika åldrar.