Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lund Choral Festival 2021

Lund Choral Festival 2021

Efter lång tids väntan är det äntligen körfestivaldags i Lund igen! Lund Choral Festival äger rum den 18-24 oktober. På programmet står konserter med bl a Tallis Scholars, Det Norske Solistkor, Sofia Vokalensemble, Carolinae Damkör, Released Gospel Choir, Svanholm Singers, Vos Vokalensemble, Palaestra Vokalensemble.

Föreståndarens eget favorittips: Missa inte den minimalistiska konserten med Arte Vokalensemble och Lunds nya Kammarsolister! Det finns alltså i Lund en stråkorkester i absolut världsklass som ni kommer att älska! Här möts LukaS och den professionella sångensemblen Arte VE sent i höstkvällen - föregås av ett samtal på Odeum mellan kulturjournalisten Edith Söderström och director cantorum Cecilia Martin-Löf med gäster. 

Festivalen genomförs i arrangemang av Musik i Syd, med stöd av Lunds kommun.