Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om Körcentrum Syd

Stärker körlivet genom utbildning, utveckling och forskning

I körlivet ryms möjligheter och krafter som Körcentrum Syd förenar.

För att ta vara på dessa krafter och bana väg för framtida sånglust och fördjupade kunskaper bildade ett antal institutioner i södra Sverige Körcentrum Syd. Målsättningen är att långsiktigt stärka körlivet genom bland annat utbildning, utveckling och forskning.

För att uppfylla Körcentrum Syds målsättning är nationell och internationell samverkan med körförbund och musikinstitutioner samt med det regionala körlivet av stor vikt för verksamheten.

Körcentrum Syd är en centrumbildning vid Lunds universitet. I Körcentrum Syds styrelse är följande institutioner representerade: Lunds Universitet med Musikhögskolan i Malmö och Odeum, Musik i Syd samt Svenska kyrkan.

Kontakt

Ulrika Emanuelsson
Föreståndare Körcentrum Syd
ulrika [dot] emanuelsson [at] korcentrumsyd [dot] lu [dot] se