Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Torsdagsserien

Hösten 2021 arrangerar Körcentrum Syd Torsdagsserien, tre digitala föreläsningar på aktuella ämnen och frågor för körsången. Varmt välkommen att lyssna!

Under tre torsdagar hösten 2021 gästas Körcentrum Syd av spännande föreläsare på körområdet. Föreläsningarna är gratis och genomförs i samarbete med Musikhögskolans utbildningar med körinriktning. Föreläsningarna hålls på svenska. Varmt välkommen med din anmälan! 

För anmälan kontakta sara [dot] wilen [at] korcentrumsyd [dot] lu [dot] se

14 oktober kl 12.30-13.30
Martin Rolinski och Fredrik Berglund
We Are Voice 

Ge dina körsångare värdefulla digitala verktyg i en enorm musikkatalog. Fredrik & Martin berättar och hur du som körledare  ger dina körsångare digitala verktyg för egen övning, repetition och konsert. 

11 november kl 12.30-13.30
Lillemor Bodin Carlsson
Körakademin- folkbildning för körsångare!  

Lillemor Bodin Carlson berättar om Körakademin, en nätbaserad kostnadsfri kurs för att utvecklas som körsångare. Varmt välkommen! För zoomlänk maila sara [dot] wilen [at] korcentrumsyd [dot] lu [dot] se

25 november kl 12.30-13.30
Inge Peterson-Lindbäck
Att starta och driva eget företag som frilansande körledare – vad är viktigt att tänka på? 
 

Ett matnyttigt seminarium för körledare och körledarstudenter som redan driver eller funderar på att starta egen firma.