Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kurs B - fortsättning

B. Dirigentkurs fortsättning med Mats Nilsson

Innehåll: Fördjupat arbete med dirigering, instuderingsmetodik, interpretation, tonbildning, intonation och klang.

Nivå: Deltagare ska kunna läsa noter för den reportoar som finns i repertoarlistan (publiceras här inom kort).

Mats Nilsson är professor i kördirigering vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, och sedan 2009 ledare av Kungliga Musikhögskolans kammarkör. Han är även ledare för Maria Magdalena Kammarkör och Maria Magdalena Vokalensemble vid Maria Magdalena församling i Stockholm.

Övningskör: Korister ur Lundakörer

Anmälan till kurs B görs via www.Sensus.se/dirigentkurser, senast 31 maj. I de fall vi får fler sökande till en kurs än vi kan erbjuda platser sker urval utifrån de intervjufrågor du besvarar i samband med din digitala anmälan.

Foto på Mats Nilsson