Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kurs D - Att leda barnkör

D. Att leda barnkör med Pelle Olofson

Innehåll: Arbete med metodik, tonbildning, rörelse/koreografi, gestaltning/dirigering, samt repertoarkännedom. Vi reflekterar över specifika barnkörsfrågor (8-12 år), körens utveckling och arbetar med både sakral och profan repertoar.

Nivå: Deltagare ska kunna läsa noter för den reportoar som finns i repertoarlistan

Pelle Olofson har arbetat som musiklärare på Adolf Fredriks Musikklasser 2000 -  2017 där han även var ledare för Adolf Fredriks Gosskör och Adolf Fredriks Kammarkör. 2019 fick Pelle utmärkelsen Årets barn- och ungdomskörledare.

Övningskör: Sommarbarnkören.

Anmälan till kurs D görs via www.Sensus.se/dirigentkurser, senast 31 maj. I de fall vi får fler sökande till en kurs än vi kan erbjuda platser sker urval utifrån de intervjufrågor du besvarar i samband med din digitala anmälan.

Foto på Pelle Olofson