Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kurs D - Att leda barnkör

D. Att leda barnkör med Pelle Olofson

Innehåll: Arbete med metodik, tonbildning, rörelse/koreografi, gestaltning/dirigering, samt repertoarkännedom. Vi reflekterar över specifika barnkörsfrågor (8-12 år), körens utveckling och arbetar med både sakral och profan repertoar.

Nivå: Deltagare ska kunna läsa noter för den reportoar som finns i repertoarlistan

Pelle Olofson har arbetat som musiklärare på Adolf Fredriks Musikklasser 2000 -  2017 där han även var ledare för Adolf Fredriks Gosskör och Adolf Fredriks Kammarkör. 2019 fick Pelle utmärkelsen Årets barn- och ungdomskörledare.

Övningskör: Sommarbarnkören.

Foto på Pelle Olofson