Kurs D - Att leda barnkör

D. Att leda barnkör med Pelle Olofson

Innehåll: Arbete med metodik, tonbildning, rörelse/koreografi, gestaltning/dirigering, samt repertoarkännedom. Vi reflekterar över specifika barnkörsfrågor (8-12 år), körens utveckling och arbetar med både sakral och profan repertoar.

Nivå: Deltagare ska kunna läsa noter för den reportoar som finns i repertoarlistan

Pelle Olofson har arbetat som musiklärare på Adolf Fredriks Musikklasser 2000 -  2017 där han även var ledare för Adolf Fredriks Gosskör och Adolf Fredriks Kammarkör. 2019 fick Pelle utmärkelsen Årets barn- och ungdomskörledare.

Övningskör: Sommarbarnkören.

Foto på Pelle Olofson