Kurs E - Anti-Aging för rösten

E. Anti aging för rösten med Susanne Carlström

Innehåll: Anti-Aging för rösten är ett sångpedagogiskt koncept skapat av Elisabeth Bengtson-Opitz med målet att hålla rösten vital livet ut. Genom röst- och kroppsövningar lär vi oss metoden samt hur man infogar arbetet med Anti-Aging i repetitionsarbete och dirigering.

Nivå: Deltagare ska kunna läsa noter för den reportoar som finns i repertoarlistan
Susanne Carlström är sångpedagog och kördirigent samt certifierad pedagog i metoden Anti-Aging för rösten, efter studier för Elisabeth Bengtson-Opitz. Hon är utbildad i sång och dirigering vid Kungliga Musikhögskolan och var 1992 - 2010 anställd i Radiokören.

Övningskör: Kursdeltagarna

Anmälan till kurs E görs via www.Sensus.se/dirigentkurser, senast 31 maj. I de fall vi får fler sökande till en kurs än vi kan erbjuda platser sker urval utifrån de intervjufrågor du besvarar i samband med din digitala anmälan.

Foto på Susanne Carlström