Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kurs E - Anti-Aging för rösten

E. Anti aging för rösten med Susanne Carlström

Innehåll: Anti-Aging för rösten är ett sångpedagogiskt koncept skapat av Elisabeth Bengtson-Opitz med målet att hålla rösten vital livet ut. Genom röst- och kroppsövningar lär vi oss metoden samt hur man infogar arbetet med Anti-Aging i repetitionsarbete och dirigering.

Nivå: Deltagare ska kunna läsa noter för den reportoar som finns i repertoarlistan
Susanne Carlström är sångpedagog och kördirigent samt certifierad pedagog i metoden Anti-Aging för rösten, efter studier för Elisabeth Bengtson-Opitz. Hon är utbildad i sång och dirigering vid Kungliga Musikhögskolan och var 1992 - 2010 anställd i Radiokören. 

Övningskör: Kursdeltagarna

Anmälan till kurs E görs via www.Sensus.se/dirigentkurser, senast 31 maj. I de fall vi får fler sökande till en kurs än vi kan erbjuda platser sker urval utifrån de intervjufrågor du besvarar i samband med din digitala anmälan.

Foto på Susanne Carlström