Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kurs A - elementär

A. Dirigentkurs elementär med Mikael Wedar

Innehåll: Arbete med grundläggande färdigheter i körledning såsom dirigering, instudering, tonbildning och intonation.

Nivå: Deltagare ska kunna sjunga i stämmor och läsa noter.

Mikael Wedar tog examen vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och arbetar sedan 2012 som organist och körledare i Farsta församling, Stockholm. Under sin karriär har Mikael jobbat med några av de främsta körerna, exempelvis Eric Ericsons Kammarkör, Radiokören och St Jacobs Vokalensemble som han även grundade.

Övningskör: Kursdeltagarna.

Anmälan till kurs A görs via www.Sensus.se/dirigentkurser, senast 31 maj. I de fall vi får fler sökande till en kurs än vi kan erbjuda platser sker urval utifrån de intervjufrågor du besvarar i samband med din digitala anmälan.

Foto på Mikael wedar