Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Pandemiinformation/ Pandemic information

Just nu är smittläget oroande men vi hoppas att vaccinationer och restriktioner leder till att vi kan träffas i augusti.
Boka dock inga resor förrän vi är helt säkra på att kurserna går att genomföra. Vi följer utvecklingen och kommer givetvis följa de restriktioner och rekommendationer som gäller.
Om vi tvingas ställa in kurserna meddelas detta i god tid. Självklart faktureras då inte någon anmälningsavgift.

Right now, the pandemic situation is worrying, but we hope that vaccinations and restrictions will lead to us being able to meet in August.
However, do not book journeys until we are sure that the courses can be completed. We follow the restrictions and recommendations that apply.
If we are forced to cancel the courses, this will be announced in good time and no registration fee will be invoiced.