Tack för en fin vecka! Dirigent- och körledarkurser 2021!

Tusen tack alla medverkande och samarbetspartners för en underbar dirigent- och körledarvecka den 9-15 augusti!
Det blev otroligt givande och intensiva dagar på Musikhögskolan i Malmö. Vi gläds åt att snart kunna dela med oss av den digitala avslutningskonserten på vår Youtube-kanal.
Varmt välkomna tillbaka nästa år!
We would like to thank all of the participants and partners for a wonderful week at the 2021 conductor and choir leader courses! We had amazing days at the Malmö Academy of Music. We look forward to sharing the digital final concert on our Youtube-channel soon. Warmly welcome back next year!

Ladda ner/ skriv ut årets folder
Download/ print this year´s folder

Kursveckan inleddes måndag 9 augusti och avslutades med en digital konsert lördag 14 augusti.
The courses began on Monday August 9 and ended with a digital concert on Saturday August 14.

Följande kurser genomfördes och du har mer information om varje kurs i menyn till vänster.
The following courses were held and you have more information in the menu on the left.

B: Dirigering Fortsättning med Mats Nilsson
C: Matser Class med Josep Vila
D: Att leda barnkör med Pelle Olofson

Kurserna ägde rum på Musikhögskolan i Malmö, Ystadvägen 25.
The courses were located at the Musical Academy in Malmö. Address: Ystadvägen 25, Malmö.

Foto på två personer som dirigerar en kör

Ledningsgruppen för Dirigent- och körledarkurserna:
Körcentrum Syd                                        - Ulrika Emanuelsson
Föreningen Sveriges Körledare                - Karin Oldgren