Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nätverket Körcentrum Sverige

Sveriges Körcentrum

Förra året bildade landets tre körcentrum Körcentrum Sverige - ett nationellt nätverk för ömsesidigt utbyte av erfarenheter, omvärldsspaning och tankar om hur vi tillsammans kan utveckla Sveriges körliv. Nu vill vi höra från dig!

Ingående körcentrum har alla olika huvudmän och inriktning, men samtliga har uppgiften att verka i en regional och nationell kontext. Körcentrum Sverige består av Körcentrum Syd (huvudman: Lunds Universitet), Körcentrum Väst (huvudman: Kulturutveckling, Västra Götalandsregionen) samt Körcentrum Nord (huvudman: Norrbottensmusiken, Region Norrbotten).

Från Körcentrum Syds avsiktsförklaring:

Vår gemensamma uppgift är att utveckla och inspirera både körsångare och körledare, driva konstformen kör framåt, arbeta för att stärka sångens plats i samhället och erbjuda fortbildning och kurser. För att kunna uppfylla dessa mål vill vi vara i dialog och närkontakt med körlivets olika delar.

Vi vill höra din röst som körledare och undrar därför:

  • Vilka frågor är viktiga för dig just nu?
  • Hur kan vi tillsammans arbeta strategiskt för att kroka arm och stärka hela körlivet? 

Mejla dina svar till: korcentrumsverige [at] gmail [dot] com

Vi hörs!